fbpx

Ajándékba adnád a képzést?

A képzést ajándékba is adhatod egy utalvány formájában, amelyet plusz költségek nélkül postázok el neked. Az utalványra rákerül a tréning résztvevőjének neve, a vásárlás dátuma, és ha kérésed lenne (pl: preferált időpont) azt is rá tudjuk írni előre.

Az utalványt a megajándékozottad egy éven belül a szezonban bármikor felhasználhatja, a képzés időpontját telefonon vagy emailben fogjuk egyeztetni.

Fontos, hogy ez nem egy csoportos képzés, ne keverd össze azokkal, ahol 5-10 résztvevő van jelen az oktatáson. Ez a VIP képzés kettesben zajlik, az együtt töltött 4 órát teljes mértékben a résztvevőhöz igazítom. Az 54.900.-ft-os ár tehát egy 4 órás, személyre szabott, privát képzést foglal magába.

A képzés nem egy elzárt pályán zajlik, hanem kis forgalmú (vagy forgalomtól elzárt) közutakon, így tudjuk a lehető legéletszerűbbé tenni a gyakorlatokat és technikákat. Csak, hogy egyet mondjak, az elzárt pályákon minden kanyar szép, tökéletes ívű, de a valóság mást mutat,

Tehát, ha friss jogsis motorosról van szó, akkor egészen az alapoktól indulunk, és 

  • átvesszük, hogy mi mindenre kell figyelnie ahhoz, hogy sok-sok éven keresztül balesetmentesen tudjon motorozni városban, és városon kívül
  • foglalkozunk féktechnikákkal
  • vészfékezéssel
  • hogyan tudja a motort a leghatékonyabban irányítani (hirtelen kikerülés)
  • hogyan állnak össze a helyes ívek kanyarokban

Ahogy haladunk, megyünk tovább olyan témák és gyakorlatok felé, amik egyre-inkább haladó jellegűek, mint például:

  • testsúlyos kanyarodás (ennek a pontos gyakorlati kivitelezése lépésről-lépésre)
  • a kanyarodást segítő kiegészítő technikák
  • milyen pontokat nézzünk kanyarban
  • kigyorsítási és fék pontok
  • motordöntés limitjei, gumiismeret
…és még jó pár téma.
A képzés kb fele elmélet, de a gyakorlás és elméleti rész párhuzamosan zajlik, tehát a korrigálás, visszajelzések adása folyamatosan történik.

A képzést egy alacsony forgalmú úton kezdjük, ahol az alap feladatokat és gyakorlatokat kis sebességnél tudja begyakorolni és finomítani a résztvevő, ezt követően megyünk ki kanyargós utakra, ahol átültetjük élesbe a begyakoroltakat.

Helyszín: Zsámbék környéke (Pest Megye)

Szintén fontosnak érzem itt is kiemelni, hogy a megajándékozottad a személyes, gyakorlati tréning mellé teljesen ingyen megkapja a Kanyarvadász Pro online tréninget, amivel akár a tréning előtt, akár a tréning után is mindig fel tudja eleveníteni a megtanultakat, egy életen át segíti a tudás frissen tartásában, és hozzáfér minden változáshoz, ami az online képzésbe kerül bele.


(Az online tréning külön 24.490.-ft lenne, de ez itt benne van az 54.900.-ft-os árban 2023.12.24-ig)

Több éves rutinnal rendelkező résztvevők is jelentkezhetnek a képzésre, a tapasztalat az, hogy általában sok a rossz beidegződés, és bőven van mit finomítani. Nem véletlen, hogy a 125-ös kisebb motoroktól kezdve, egészen az ezres sportmotorokig, mindenféle motoros meg szokott fordulni a képzésen.

©2022. kanyarkepzes.hu. Minden jog fenntartva

Design: Extrabold